Ţigla metalică Gerard
Gerard HERITAGE
Gerard CLASSIC
Gerard SHINGLE
Gerard SHAKE
Gerald ROMAN
Culori / Texturi
Informaţii tehnice
Informaţii tehnice
Coordonate de contact:

DOXAR GRUP s.r.l.
725300, Gura Humorului
judeţul Suceava , România
Bd. Bucovina nr. 131
tel: +40 230 522 055
e-mail: office@doxargrup.ro

GERARD + home galerie foto  
Brandul GERARD® reprezintă calitatea garantată a AHI ROOFING din Noua Zeelandă, inovatorul tipului de țiglă metalică ALUZINC ® cu acoperire din piatră naturală.
Prin cele patru tipuri principale de profile (Heritage, Classic, Shingle și Shake), GERARD® acoperă o paletă arhitecturală bogată, conferind aspect natural și plăcut învelitorilor.
 
Sistemul GERARD ® a ieșit pe porțile fabricii în 1942, iar în 1997 acest sistem a obținut permisiunea garanției de 50 de ani. La bază, panourile GERARD® sunt formate dintr-o placă de oțel profilat de 0,4 mm acoperită de alte 7 straturi dispuse orizontal. Fiecare strat este profilat astfel încât asigură o acoperire și o suprapunere perfecte. In plus, cu numai 7kg/m2, acoperișurile GERARD® sunt printre cele mai ușoare din lume.

Oțelul cu acoperire de tip ZINCALUME® are o rezistență la coroziune mult mai mare decât a altor tipuri de acoperișuri. Combinația dintre un strat superficial, expus mediului, cu o barieră de protecție de zinc și aluminiu oferă performanțe superioare în comparație cu acoperișurile galvanice în orice mediu, pretându-se foarte bine în zonele cu salinitate ridicată. Tiglele GERARD® sunt disponibile într-o gamă largă de culori naturale pentru a se putea integra cromatic armonios în mediul inconjurător.

© copyright 2010 DOXAR GRUP srl Proiect realizat și întreținut de OVO-Media srl Câmpulung Moldovenesc